| Zidovsky a întrebat:

Mi s-a intamplat de 3-4 ori ca dupa ce instalez windows-ul, la urmatorul restart la calculator sa nu imi mai mearga Windows Task Manager. Dau ALT+CTRL+DEL si imi zice " Task Manager has been disabled by your administrator". Am incercat sa scriu comanda de la Task Manager si in "Run" si tot la fel imi scrie. Mai nou, dupa ce am formatat acum 4-5 zile, nu merge nici Task Manager, dar tot la fel, cand dau rr la Pc nu mai merge nici Mozilla Firefox... ce se intampla.stie cineva?sad

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Nu stim daca este deocamdata Virus sau nu! Virusul care dezactiveaza Task Manager sterge si ''run''din start (si baiatul vad ca are ''run'') Eu nu am exclus virusul dar pentru a-l ataca (daca exista)mai intai trebuie sa gatuim iesirile dupa aceea urmeaza o devirusare! Ma intelegi? (devirusarile si virusii sunt specialitatea mea) @kylexy...mai glumim si noi!

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Mai intai intra aici si descarca medicamentul pentru Task Manager http://www.taskmanagerfix.com/

si daca mai este nevoie fa asa:
1.Click Start, Run and type this command exactly as given below: (better - Copy and paste)

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

2.Click Start, Run and type Regedit. exe
Navigate to the following branch:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies\ System

In the right-pane, delete the value named DisableTaskMgr
Close Regedit. exe Succes!

neluL
| neluL a răspuns:

E alegerea ta! oricum ceea ce aveam de facut era mult mai greu decat o reinstalare de windows! adica pentru alte incercari si o devirusare iti lua cam 6 ore iar pentru o reinstalare iti ia 30 min!
la mine ultima solutie este o reinstalare(gandindu-ma ca oricine are programe importante in pc la care nu vrea sa renunte) in fine daca te-ai hotarat Go ahead! Succes!

| Kylexy a răspuns:

Nelule degeaba descarci ca virusul tot strica.
daca ai xp schimbal cu vista sau instaleaza alt xp dar cu conditia sa formatezi tot hardul doar asa poti scapa de aceasta problema.
daca nu vrei sa pierzi tot ce ai in pc instaleaza vista sau seven si securitatea unora dintre OS va bloca virusul sa ruleze asa am rezolvat eu problema.

| AndreyStyle007 a răspuns:

Pai ai o versiune de la windows virusata.Iti recomand sa iei alta de pe net. Unele windows-uri Xp au aceasta problema cu Task Manager si Register! Bafta!

| Zidovsky explică:

@neluL: am luat Task Manager Fix, si imi zice ca a rezolvat problema, dar cand incerc sa intru in Task tot la fel imi zice ca nu merge... o sa bag alt windows. Mersi mult!