| andra_8968 a întrebat:

Nu mai pot pune videoclipuri pe ipod(touch). le download-ez si nu vor sa intre in itunes.ma puteti ajuta?
Multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
| Cupcakee a răspuns:

Poate nu mai ai memorie suficienta>devil

| andra_8968 explică:

Am suficienta memorie.

| vinhotse a răspuns:

Cred că ar putea exista o anumită protecție DRM în videoclipul dvs. iTunes. De asemenea, puteți utiliza alte instrumente de eliminare și convertire iTunes DRM pentru a elimina DRM din videoclipurile iTunes M4V și apoi convertiți videoclipurile DRM iTunes M4V în MP4 fără DRM sau alte formate pentru redare nelimitată. Căutând eliminarea DRM iTunes, veți obține zeci de astfel de instrumente. Aici am dori să vă recomandăm un instrument gratuit de eliminare și convertire iTunes DRM pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. Acesta este Requiem.

1. Descărcați și instalați Requiem și Java pe computer.

2. Rulați Requiem pe computer. Apoi, va scana directorul iTunes pentru orice fișiere protejate și va începe să elimine protecțiile DRM.

3. Dacă aveți erori, asigurați-vă că ați autorizat iTunes și că videoclipurile pot fi redate.

4. Scoateți DRM. Când se termină procesul de eliminare DRM, Requiem va șterge versiunile protejate ale videoclipurilor dvs. iTunes și le va înlocui cu versiuni complet neprotejate.

5. Redați filmele convertite. Accesați folderul media din Windows Explorer și deschideți fișierele convertite cu un player care nu este iTunes pentru a confirma că pot funcționa bine.

Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca celelalte soluții din hyperlink.
https://www.leawo.org/......-1372.html