| Stelian2015 a întrebat:

Rog ajutor!
Am avut in Android instalata aplicatia xodo si am ales o imagine ca sa desenez ceva pe ea 9am vrut sa evidentiez un loc din poza, cu pixul colorat din aplicatie si fiindca nu mi-a placut rezultatul si am vrut sa reiau lucrul de la capat nu am vrut sa salvez imaginea editata si m-a intrebat daca vreau sa o sterg definitiv. Problema trista e ca mi-a fost sters tot albumul de poze, galeria s-a golit crying
Ce aplicatie e xodo de mi-a facut una ca asta si am rugamintea la voi sa ma ajutati cu toate metodele sa imi recuperez toata galeria cu sute de fotografii personale. Xodo m-a intrebat daca accept sa stearga definitiv (credeam ca se refera doar la doar poza editata, asa era normal) eu nu m-am gandit ca o sa imi goleasca telefonul.
Am descarcat diferite aplicatii pentru Android dar unele imi arata doar ce am sters recent si in rest imi afiseaza fotografiile deja existente in telefon de atunci si pana acum Iar alta imi descopera numarul imaginilor si filmuletelor pierdute:
. https://imgur.com/a/upU7v9G
Rog ajutor de la toti cei care ma puteti ajuta sa le recuperez.
Orice sfat va rog mult. crying

3 răspunsuri:
| Irinelp a răspuns:

Salut, în galerie trebuie să ai o rubrică care se numește '' șterse recent'' intră acolo și ar trebui să ai toate pozele șterse acolo. Tine apăsat pe o poză și când apare un mic pătrat pe toate pozele selectează-le și apasă unde scrie restabilire.

| Stelian2015 explică (pentru Irinelp):

In telefonul meu nu exista sterse recent. Nu sti ceva care sa ma ajute?

| Irinelp a răspuns (pentru Stelian2015):

Atunci poti incerca aplicatia, deleted file recovery, are publicitate dar te ajuta sa recuperezi pozele și videoclipuriile șterse din telefon.