| cscd a întrebat:

Sall,all! Ieri ma uitam la un film, cand a aparut un anunt cum ca am castigat un Ipad 3. Am trimis Sms, dar nu mi-a venit premiul.( spunea acolo ca o sa-l primesc in 24 ore) Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Probabil ca in loc de un ipad3, ti-a venit un viruswinking ai grija si nu mai pune botu la tot ce vezi pe net. Vezi sa nu-ti fi luat o gramada de bani smsu ala. Iar daca ai te-a pus pe undeva sa bagi vreo parola de la mail facebook etc. Schimba acea parola urgent!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AI facut ce-a mai proasta decizie! Asa imi apare si mie, acum probabil te-ai ales cu un virus puternic in pc, si daca ti-ai mai dat si contul bancar... astia sunt hoti care iti fura banii! Sa nu mai faci niciodata asa!

| Dєєa a răspuns:

Nu este adevarat. Si mie mi-a venit multe anuturi dar nu e adevarat.

Funda?

| Oița007 a răspuns:

Te-au pacalit! Fit-ar filmul!

| AtheistForever a răspuns:

E vrajeala + de asta cred ca ai si niste virusi pe calculator!

| Valentyna951 a răspuns:

Sunt virusi.Tot felul de porcarii care iti distruc calculatorul.Nu te mai lasa pacalit de asemenea anunturi.Internetul e plin de genul acesta de postari.Eu zic sa iti instalezi un program anti-virus in caz de ceva.

| tina1turner a răspuns:

In majoritatea cazurilor mesajele se accepta numai daca esti abonat deoarece ei iti iau o suma mare de bani de pe sms astfel ca tu ramai si cu banii luati si fara premiul promis. Poti anunta politia sau reteua la care esti abonat. Cel mai bine e sa suni la amandoua deoarece cei de la retea vad numarul iar politia il poate cauta acuzandu-l/i de furt si inselaciune insa ar trebui sa iei si masuri de genul sa nu mai dai astfel de SMS-uri. In plus, persoanele respective iau banii si pleaca. Sunt foarte greu de gasit. Succes!
Fundita?