|

Salut! Am achizitionat un PC de curand, acesta neavand Windows. Eu acum am vechiul pc pe care am Windows7 "de pe net". Ok, acum intrebarea mea este urmatoarea: Pot lua Windows 10 gratis si sa pot beneficia de update-uri, sau chiar trebuie sa il cumpar? Pe yt am vazut niste tutoriale cu Windows-ul luat de pe site-ul oficial, dar apasand mereu ASK LATER in momentul in care iti cerea serial number-ul. Cat timp pot sa aman ca acest cod sa imi fie cerut?

Alta intrebate: Pe w7 dupa ce instalai windows-ul si puneai Chrome sau Mozilla, intrai pe net si descarcai driverele de pe site-ul oficial de unde ai componenta respectiva. La w10 am i teles ca se instaleaza automat. Este posibil sa nu instaleze driver-ul potrivit? Pot sa il instalez eu manual ca sa fiu sigur ca e ceea ce trebuie? Multumesc si dau funda

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Chrome sau Mozilla le poti instala si acum, fara nici o problema.

W10 instaleaza niste drivere generale, dar este mai bine sa descarci si sa instalezi driverele recomandate de producator (de obicei sunt mai performante).

Daca dai o cautare pe net, poti gasi rapid metode de activare pentru w10 (ca si la celalalte versiuni anterioare, dupa care dispare mesajul si devine full-utilizabil...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1.Windows 10 nu mai este gratis, insa il poti lua piratat. Instalezi KMSPico si activezi cu el si Windows-ul si Office-ul, nu iti va mai cere nici un cod. In privinta update-urilor, le instalezi atunci cand apare un update important gen Windows 10 Fall Creators Update. Restul le ignori.

2.Da. La Windows 10 se descarca driver-ele automat si nu exista probleme de compatibilitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De luat, pus pe stick si instalat stiu. Acum o sa ramana sa caut un tutorial pe Yt ca sa nu mai expire licenta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mersi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Varianta cu ask later nu prea ma incanta pe mine personal pentru ca dupa 30 de zile de testare te obliga sa il platesti sa u iti cere serial number. Cel mai bine este sa il piratezi sau sa pletesti pe cineva care poate. Am vazut cativa oameni pe olx care cer undeva la 35 de lei pe instalare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează