|

Salut, am concediu in Noiembrie si ma voi duce la ai mei in țară și voiam să schimb televizoarele, avem două sharp de prin 2009, aceleași modele doar ca diagonale diferite 66cm respectiv 82 cm, inca functionează foarte bine, doar ca vreau sa le schimb. Cel de 66cm e in camera părinților vreau sa iau o diagonală mai mare și sa se vadă clar, viu și frumos asta pentru ei, pentru mine vreau sa functioneze cat mai fluent, sa am o imagine cat mai premium, fără backlight bleeding, sa ma bucur cand ma uit la tv, sa fie rapid si sa am si partea de smart nu vreau diagonale astronomice si nici sub 100cm, eu zic ca undeva la 127cm e perfect, vreau sa nu imi para rău de achiziție. Ce-mi puteți recomanda sunt indecis. Am aruncat o privire pe eMAG si mi se par foarte scumpe.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand te duci in tara, intra prin mai multe magazine si iti alegi singur. Sunt marci mai modeste, care au poate diagonala mare si preturi convenabile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu arunca banii pe mizerii. Decit doua ragalii, mai bine ia frumos un Sony cum se cade si gata. In alta ordine de idei, daca ai doua care merg dupa aproape 10 ani... nu le schimba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca sunt scumpe la 50 de inch si se vad si mai prost decat unul de 41-42.

Acelasi numar de pixeli (de exemplu pentru o rezolutie UHD 3840x2160 sunt 8294400 de pixeli) se va vedea mai bine pe o diagonala mai mica, pentru ca in acest caz, pixelii sunt mai mici.


Important e sa te feresti de marcile problematice: NEI, Horizon, Orion, Myria, etc.

Recomand LG, SONY, Panasonic, Samsung, Toshiba, Philips, Sharp (prietenii stiu de ce) si gasesti asa ceva incepand cu 1800-1900 ron.

Eu nu folosesc si nu am TV, dar la maica-mea i-am cumparat

LG 43UH603V LED TV (Flat, 43 Zoll, UHD 4K, SMART TV, web OS)

https://www.mediamarkt.de/de/product/_lg-43uh603v-2169140.html

si e foarte multumita.

Putin cam incalcit meniul (nu de folosit cat de programat sau facut unele chestii mai speciale...) in rest imaginea e peste medie, are DVB-T2 HD si e smart, sunetul e decent (2x10W) dar i-am pus totusi un Logitech Z906 (asta am avut la indemana prin casa). Functioneaza de 2 ani multe ore pe zi, si pare sa fi tras lozul castigator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru parinti cumpara
Samsung sau LG de 32 incn full hd
sunt ok oricare
pentru tine cumpara un oled daca vrei premium orice firma ful hd sau 4k

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează