Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Deci pot instala alt driver? sau trebuie sa schimb placa video?
P.S m`am gandit si eu la placa video dar nu am mai luat`o in considerare...ca un timp mi-a mers perfect!

Deci ar trebui sa ai niste cd-uri de la comp. Unul din ele este de la placa video. Daca ai o placa video buna nu e necesar sa o schimbi. Daca nu mai ai cd de la comp.atunci descarca-le de pe net, ce placa video ai? Ca sa pot sa-ti spun care e problema cel mai sigur, fa asa:click dreapta pe my computer-propeties.Acolo o sa-ti spuna ce procesor ai si rami.copiaza informatile de acolo si da-mi-le in mesajul urmator.Placa video o gasesti asa:click dreapta pe desktop, properties.settings,advanced,adapter.copiaza informatiile de acolo si da-mi-le in mesajul urmator. Daca spui ca inainte ti-a mers perfect inseamna ca componentele tale suporta jocul respectiv.Deci cel mai sigur e driveru placii video sau windowsul nu a fost instalat de mult.
Nu intelegi un lucru, ma pricep la calculatoare(m-au chemat zeci de oameni sa le repar in orasul meu, ma pricep si in hardwar si softwar)eu m`am gandit la multe variante si am pus intrebarea sa cer o parere eu sunt 90% ce este stricat dar vreau sa fiu sigur.Crede-ma ca stiu chiar multe in calculatoare.Iti pot face orice pe calculator.

Problema asta e, placa video, bine ca te pricepi, eu sm invatat singur...
					Si eu tot singur , la placa video ma gandesc si eu
, la placa video ma gandesc si eu , mai astept si alte pareri
, mai astept si alte pareri , poate ne scapa noua ceva...
, poate ne scapa noua ceva...