| Seby98Seby a întrebat:

Salut.Am instalat recent Windows 7 pe un Laptop Asus.
Totul ok pana sa ma conectez la internet prin Wifi.Am incercat cu o "căruța" de drivere, nu reusesc sub nici o forma sa ma conectez.Folosind cablul functioneaza impecabil insa doar atat. Vreo idee care ar putea fi problema? Nu e prima data cand instalez windows...nu sunt expert insa nici incepator.

6 răspunsuri:
| niko23 a răspuns:

Scrie cum se numeste placa ta de baza pe google si o sa-ti dea exact drivere care ati trebuie,

| Gabriel9707 a răspuns:

Aici ai un driver updater de la Avast:
https://www.file-up.org/aylhl25id38a

| Gabriel9707 a răspuns (pentru Gabriel9707):

Foloseste link-ul acesta: https://www.file-up.org/0e33g4hepchu

| NLS a răspuns:

Laptopul e un model recent?
Daca da, posibil ca driverul sa nu fie optimizat pentru Windows 7, și dacă vrei sa funcționeze bine va trebui sa bagi 10.
Intra pe pagina oficiala a laptopului, și descarca ultima versiune a driverului de wi-fi de acolo, pentru Windows 7, dacă exista.
Daca driverul e făcut de Intel, Broadcom sau Realtek, îl poți cauta după numele chipului pe paginile oficiale ale acestora.

| CM7YRE a răspuns:

Incearca programe gen driver easy, 3dpnet etc.

| AppleFanBoy a răspuns:

E foarte simplu, am rezolvat multe probleme de astea. Fiecare laptop are un site pentru suport. (HP, DELL, Acer, etc). Uita-te sub laptop si scrie undeva modelul exact. Intri apoi pe google si scrii (exemplu: Asus support, in functie de laptopul tau scrii firma). Dupa ce ai intrat pe site scrie acolo modelul de laptop, e cu cifre si numere de obicei. Apoi o sa gasesti o categorie pentru drivere, selectezi Windows-ul pe care il folosesti si daca e pe 64 sau 32 de biti. Descarci driverul si il instalezi, apoi merge. Exista si probabilitatea sa nu mearga pentru ca unele laptop-uri au un buton care activeaza Wifi-ul. Degeaba instalezi driverul daca nu pornesti Wifi-ul de buton, in cazul in care ai buton, daca nu dupa instalare merge sigur. Cel mai bine imi trimiti o poza cu spatele laptopului, acolo unde sunt cate stickere cu modelul si seria etc. Caut eu driver-ul si iti trimit link sa il instalezi.