|

Salut, am si eu o problema daca ma puteti ajuta!

Am un stick de 14 gb si imi apare chestia asta cand il introduc!

https://imgur.com/d0K5BLw

https://imgur.com/PB2ZKJM

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut!
De cele mai multe ori poti sa ii dai simplu "Continuare fara scanare". Desigur, si prima optiune va functiona iar Windows va "repara" stick-ul fara sa corupa sau stearga datele.


De ce apare acest pop-up?
Datele de pe stick se pot corupe daca stick-ul nu este scos corespunzator. Totusi, de cele mai multe ori nu sunt probleme.
Asigura-te ca de acum elimini drive-ul in siguranta pentru a evita astfel de probleme pe viitor : https://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2012/07/image120.png

1 răspuns:
| a răspuns:

Cum a zis si @AndreiFacebook.
Daca este scos 'din fuga' stick-ul si este dupa introdus iar este posibil sa iti arate cel pop-up.
Chestia e ca am zis ca nu ma va ajuta niciodata aia, dar anul acesta am avut de prezentat cateva proiecte, am avut de xeroxat de pe el iar cand am ajuns acasa imi aparea pop-up-ul acela si aveam aproape toate fisierele corupte si chiar nu stiam de ce, apoi i-am dat "Scan and repair" si mi-a 'reparat' fisierele.

Toate stick-urile au un sistem de siguranta sa il numim asa, acela incearca sa previna coruperea fisierelor in momentul in care stick-ul este scos direct, poate ti s-a intamplat sa vrei sa faci ceva pe stick si sa apara un pop-up de tip avertizare "File is in use" sau ceva similar, cand scoti stick-ul cu acea evertizare afisata exista probabilitatea sa ti se corupa fisierele.
Chestia cu https://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2012/07/image120.png este folositoare, chiar daca nu este 100% garantata ca nu vei ajunge cu fisiere corupte. Cel mai bine este sa iti intre in obisnuinta sa il elimini de acolo prima data apoi sa deconectezi USB stick-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează