Daca e replica nu te astepta la prea multe de la el. Poti sa-i cumperi un incarcator. http://www.accesorii-telefoane.ro/......inal/4720/
Astia replica ce au de ce nu merg bine? SAu cum, explica-mi.
Vad acolo la compatibil cu... N70, iar eu am avut un NOKIA N70 si mi-a ramas incarcatorul, am incercat sa-l incarc cu el, dar e mai subtire cel de la N70.
L-ai incercat si nu a mers?
Il poti incarca si fara incarcator, iei 2 fire le desizolezi la capete sa ramana cam 1cm sarmulitele afara...si 2 capete le bagi in gaura unde se baga incarcatorul in telefon si capetele celelalte le bagi in priza.
Mama are E71 si o enerveaza la maxim, nici ea nu a avut incarcator si si-a cumparat, dar nu sta in mufa telefonului, daca faci o miscare iasa, dar eu zic sa iti cumperi un incarcator si sa nu te chinui cu fire si chesti ca doar nu ii asa de scump. ![]()
Replica sunt telefoanele (sau orice alte obiecte) care nu sunt originale si de obicei nu sunt la fel de bune si se strica mai repede decat cele originale. Intr-un cuvant Fake
Încărcătorul original este mai valoros decât replica telefonului. Fiind replică, îți poate ceda în orice clipă.
anonim_4396 întreabă:
angel6lust întreabă: