Trebuia să ai cel puțin coduri de backup ca metodă suplimentară.Ți-aș recomanda autentificatorul deoarece cartele SIM au multe vulnerabilități. Dacă vreodată vei obține acces la cont și alegi să activezi din nou autentificarea in 2 pasi, dar dacă alegi să ai și numărul de telefon configurează aplicația de autentificare bazate pe cloud, coduri de backup formate din 8 cifre și înregistrează o cheie de securitate și una de acces.În acest fel nu vei pierde niciodată acces la contul de Facebook.
1. Intră pe pagina de login Facebook și introdu emailul și parola
2. Când îți cere codul de 2 factori, apasă pe opțiunea „Am nevoie de altă metodă" sau „Nu mai am acces la aceste informații"
3. Dacă apare opțiunea de a primi cod pe email, alege-o și verifică inbox-ul (inclusiv Spam).
4. Dacă NU îți dă opțiunea de email, apasă „Nu mai ai acces la acestea?" și urmează instrucțiunile pentru a trimite un document de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere). Facebook îl folosește pentru a confirma că tu ești proprietarul contului.
5. Dacă îți cere cod pe WhatsApp și nu ai acces, caută pe pagina codului link-ul mic „Folosește altă metodă" și vezi dacă îți apare opțiunea de email.
6. Folosește un PC sau telefon de pe care te-ai mai conectat înainte la Facebook – are șanse mai mari să treacă peste verificările stricte.
7. Evită să încerci prea multe logări într-un timp scurt, ca să nu intri în blocaj temporar.
8. Poți folosi și linkul oficial de recuperare cont:
https://www.facebook.com/login/identify
Nu am un telefon pe care sa ma fi conectat inainte si faza cu buletinul am facut o si nu merge
Verifică dacă îți apare opțiunea "Primește un cod pe email"
Uneori, dacă insiști să încerci autentificarea din mai multe browsere sau dispozitive (desktop și mobil), Facebook îți poate afișa ca metodă alternativă trimiterea codului pe email. Dacă apare, alege imediat această opțiune.
Folosește pagina oficială de recuperare pentru 2FA
Intră direct aici: https://www.facebook.com/help/contact/357439354283890
E formularul special pentru pierderea accesului la metoda 2FA. Completează cu emailul la care ai acces, explică clar că numărul nu mai există și că ai încercat deja verificarea cu buletinul fără succes.
Recuperare prin prieteni de încredere (dacă i-ai setat înainte)
Dacă înainte de pierderea accesului ai activat "Friends for account recovery" / "Prieteni de încredere", poți cere ajutorul lor direct din pagina de logare.
Insistă cu buletinul, dar cu poze foarte clare
Mulți primesc respingere la verificarea cu actul de identitate pentru că poza e neclară, parțial acoperită, sau datele nu se văd complet. Ideal: fotografiază în lumină bună, fără reflexii, cu tot documentul vizibil.
Iar buletinul trimis către analiză este șters după 30 de zile sau un 1 depind de opțiuni. Totul reiese din acest articol de la Facebook https://m.facebook.com/help/155050237914643/?helpref=uf_share
Ai avut paghina de bussines pe Facebook? am putea face ceva de acolo si la fel daca ai prieteni de incredere pe Facebook adica sa ai setarea aia activata cu trust friends
Asta înseamnă că poți retrimite buletinul și după respingere, dar trebuie să fie poză foarte clară, fără reflexii, toate colțurile documentului vizibile.
Dacă e carte de identitate nouă cu hologramă, asigură-te că lumina nu face reflexii.
Daca nici astea nu merge trimitele un email gen asa
Bună ziua,
Încerc să îmi recuperez contul de Facebook la care am acces complet la adresa de email și pot reseta parola, însă nu pot trece de autentificarea cu doi factori, deoarece nu mai am acces la numărul de telefon și la WhatsApp-ul asociat contului.
Am încercat deja verificarea prin încărcarea actului de identitate, însă aceasta a fost respinsă. Fotografiile au fost realizate corect, iar documentul este valabil. Vă rog să îmi spuneți dacă pot retrimite actul sau dacă există o metodă alternativă prin care îmi puteți confirma identitatea, folosind datele pe care le aveți deja asociate contului.
Acest cont îmi aparține și dețin dovezi clare că eu sunt proprietarul lui. Apreciez sprijinul și timpul acordat și aștept răspunsul dumneavoastră.
Vă mulțumesc,
[Numele tău complet exact ca în cont]
Primesc codul pe email schimb parola si cand dau sa ma conectez imi cere codul de pe whapp