| MistikkGirl a întrebat:

Salut, please ajutati-ma si pe mine cu ceva! pe scurt, un baiat mi-a virusat flash, si am pus-o in compu meu, dupa aia mi-a venit avertizare sa sterg fisierul ala care e virusat eu l-am sters dar. mi se pare sau chiar am sters flash, cand fac clic pe open imi vine sa aleg prin ce programa sa deschid acea flash, eu cand deschideam flash imi venea cica sa aleg prin ce drivere nu prin programe acum nu stiu ce sa fac ma ajuta si pe mine cineva?

3 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Se referea la USB Flash Drive. Stiti ca de fapt asta e si denumirea corecta pentru aceste dispozitive mici, dragute, utile pe care multi(le si avem in posesie) avem prostul obicei(de fapt confuzia facuta la nivel global) de a le numi "stick-uri" de memorie?

Fan_Twilight, mie imi place Twilight, dar prefer mai mult Harry Potter si Lord of The Rings. laughing scuze off-topic...

mda... zici ca atunci cand dai open pe drive, iti apare o caseta din aia care te intreba sa alegi un program cu care sa deschizi continutul. Ei bine, sa stii ca inca e virusat flash drive-ul! Deviruseaza-l! Daca nu reusesti sa faci asta, n-ai decat sa dai click dreapta pe drive -->Format! sad

| DeyCj a răspuns:

Îi vorba de vreun flah player sau ceva îngenul nu?
Păi caută progarmul pe internet şi reinstalează-l iar.Sigur va merge dar nu înnainte de a scana comp-ul de viruşi şi spyware.Succes şi încearcă să fi mai precis un pic cu întrebare sau detaliază despre ce e vorba că aşa intuitiv mie foarte greu să îţi ofer un răspuns complet.Baftă şi sper că am nimerit răspunsul
happy

| AcDc4ever a răspuns:

Nu am inteles deloc chiar daca ma pricep nu inteleg