|

Salut TPU. Am de 4 luni un pc nou. Cate-va componente sunt: i7-6700 si un GTX 750Ti eu pe el ma joc doar csgo si gta 5 cam cat credeti ca ma tine acest pc. Tinand cont ca il tin deschis destul de mult in fiecare zi. Si daca ar fi de schimbat ceva ce sa schimb?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Placa video va trebui schimbata in ceva timp, depinde si de necesitati. Procesorul este unul foarte bunicel, il poti lasa acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca sursa ta este de la un brand cunoscut, certificata cu protectii, electronica buna la interior, amperaje bune, astfel incat intregul sistem sa primeasca curent "curat" si stabil, iar daca il cureti periodic astfel incat sa n-ai praf de 2 degete si ai grija de el... poate sa duca si 15 ani, mai ales procesorul, e cea mai robusta componenta din sistem, alaturi de ram. Placa video s-ar putea sa cedeze la un moment dat daca este exploatata necorespunzator, asa cum ti-am descris mai sus. Sau pur si simplu atatea i-au fost ziele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, nu trebuie sa iti faci probleme, te poate tine cativa ani buni daca joci doar acele jocuri si nu te arunci la vreun The Division sau Assassin's Creed Origins.
Eu am un i7 3770k cu 660Ti din 2012 si inca joc pe el toate jocurile aparute, nu mi s-a stricat nimic pe el si nu il inchid niciodata.
CrystalDiskInfo al meu :
Power On Count : 536
Power On Hours : 22587

In atata timp n-am avut absolut nici o problema. Eu am o vorba, daca te porti frumos cu PC'ul, se va purta si el frumos cu tine, si va dura o eternitate sau pana cand schimbi tu piesele din el ca sa faci upgrade.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am GTX 750Ti si dupa fix 2 ani de la rulare a inceput sa apara chestii ciudate, gen cerul negru, pereti negrii, etc. Nu face asta in fiecare joc. Asta tinand cont ca PC-ul a fost pornit in fiecare zi timp de cel putin 8 ore.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează