| FurrieOfficial a întrebat:


Am o urgenta, simt ca innebunesc phsihic nu pot naviga pe internet absolut deloc. Fac un clic si imi apar tot felul de reclame. dar nu este vorba ca imi apar pe pagina, desi si acelea sunt insuportabile, dar mi-se deschid pagini noi. multe foarte mult, m-am dus odata sa mananc si cand am venit iar la laptop se deschisese pe ghrome 13 pagini cu diverse anunturi sau reclame + ca se mai deschid si cand navighiez nu doar cand stau cand dau un click ma redirectioneaza catre diverse anuinturi sau catre progame care ma obliga sa le instalez, si cand sunt in ecran complet la un film sau la un joc in browser gen Loa ma scoate din ecran complet si imi deschide pagina noua.
cum pot scapa de toate acestea? va rog. am m-ai cautat si alte intrebari asemanatoare sau solutii pe diverse site dar nu am rezolvat nimica va rog putin ajutor si va sunt recunoscator.
IMI CER SCUZE PENTRU EVENTUALE GRESELI GRAMATICALE

Răspuns Câştigător
| DjNick112 a răspuns:

Primul lucru vezi ce extensii s-au instalat pe chrome dupa care pui adblock, apoi descarca ccleaner si curata tot

5 răspunsuri:
| VladyXR a răspuns:

Anti malware descarca, e posibil sa ai ceva necurat in pc, scaneaza si restart.

| FurrieOfficial explică (pentru VladyXR):

Am instalat 2 block-uri respectiv, Adblock Super si uBlock Origin, nu ar mai fi probleme dar mai este cate o scapare imi poti da un link la Anti malware activ?
asi incerca si aceasta varianta.

| VladyXR a răspuns (pentru FurrieOfficial):

Http://www.malwarebytes.org/10/
descarci, scanezi si restart.

| FurrieOfficial explică (pentru VladyXR):

Mersi, (y)