| spyyns a întrebat:

am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati. Problema este : Mi s-a rupt mufa jack de la boxe, am rupt o alta mufa jack buna si sa conectez firele de la boxe la mufa jack.Si nu stiu cum sa le fac sa mearga toate 3 ( 2 boxe, 1 Subwoofer)Am unit corect firele Subwooferul cu boxa stanga(merge doar boxa stanga si subwoofer`ul), am unit si subwoofer`ul cu dreapta(merge doar boxa dreapta cu subwoofer`ul).Si daca le unesc pe toate trei nu se mai aude nici una...Am mai incercat si alte combinati si nimic. Daca stiti alta modalitate va astept raspunsurile.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dragos1294 a răspuns:

Nu ai legat corect firele. Mufa jack are 4 fire, doua GND si doua pentru fiecare boxa uneste firele care seamana intre ele cele ce vin de la boxe apoi leaga-le la mufa jack, daca si mufa are tot 4 fa tot acelasi lucru, dupa aceea unesti cele doua fire ce vin de la sistem la mufa jack daca nu se aude bine le inversezi asta este cea mai simpla metoda.

| spyyns explică (pentru dragos1294):

Boxele mele sunt asa http://s1.emagst.ro/products/30/29023/images/1.jpg
Si au doar 3 fire si mufa jack care incerc sa o conectez este una cu 2 fire.
La boxe este un fir Alb boxa stanga(principala), un fir rosu boxa dreapta si subwoofe-ul nu are nici o culoare sunt doar fire si conectez ambele boxe la firele de la jack si merg amandoua, dar daca conectez de exemplu la boxa stanga(firul alb) cu firul jack-ului se aude doar boxa stanga si subwoofer0ul si dreapta deloc si la dreapa la fel. Daca conectez subwoofer-ul la cu firele alb, rosu conectate la jack nu se mai aud deloc.
Daca ai putea sa imi arati un tutorial cu poze sau videou.Sau daca mai ai o idee spune-o.

| spyyns explică (pentru alexandru1993):

Am pierdut manualul sistemului.

Răspuns utilizator avertizat