|

Salut TPU! As dori o unitate centrala pentru PC de gaming, pe bucati. Suma maxima sa fie aproximativ 2000 lei, ma poate ajuta cineva?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/ga-b75m-d3h/

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1565887/

primul link e de la placa de baza pa care n am putut s-o pun in cos. e aproximativ la fel ca al meu. bafta

3 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce ai nevoie? ce vrei sa joci? faci overcloking? pc garage are acum oferte de sisteme chiar bune cat despre asta gasesti un consultant( profesionist nu ca noi de pe TPU) care iti va explica tot si iti va recomanda cel mai bun sistem pentru banii tai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In limita bugetului tau, recomand un sistem foarte performant, pe o platforma Intel, avand un procesor i3, alaturi de o placa video cu rezultate foarte bune in gaming, respectiv un R7 260X.
La stocare recomand un HDD incapator, de 1TB, cu spatiu suficient, iar la memorie poti merge pentru inceput, pe un modul de 4GB, urmand ca ulterior, cand mai prinzi bani, sa mai suplimentezi cu inca un modul.
Alimentarea o ai cu o sursa de calitate, sa sustina bine sistemul, iar la carcasa recomand una suficient de incapatoare si ventilata, la care in timp mai poti atasa un ventilator, sau doua, pentru a-i spori ventilatia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aici am facut o configuratie care sper sa te ajute: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1565881/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează