| DraV3N a întrebat:

dupa cum stiti se apropie black friday si na, doresc sa imi cumpar o tableta, dar nu ma pot hotara intre Nexus 7 2013: http://www.flanco.ro/......negru.html sau Lg G pad 8.3 http://www.flanco.ro/......negru.html din cate observ eu Lg-ul are frecventa la procesor mai mare, 1.7 si are ddr2.dar Nexus 7 are procesor de 1.5 si ddr3.
Voi ce imi spuneti? care e mai buna calitate pret si eficienta.Eu o sa o folosesc mai mult pentru filme si jocuri...

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Http://bit.ly/1fSDal1 are avantajul ca are un soft foarte bine optimizat. De altfel, primeste mai mereu actualizari de soft(Spre exemplu, are android 4.4), plus ca mereu versiunile de soft mai noi sunt mai ok, mai optimizate. Tableta asta iti ofera mai multa libertate, iar diagonala de 7 inch te ajuta daca vrei sa o transporti(e mai micuta). Pe de alta parte, http://bit.ly/1fSDCQd are cpu mai performant. Nu e numai de frecventa, ci de arhitectura. Sau altfel zis, are specificatii identice in acest sens cu Samsung galaxy s4(asta daca e sa ma raportez la un telefon); Ecranul e mai mare, in filme e mai ok. In jocuri, ambele, per total, sunt tot pe acolo(LG pluseaza la hardware, Nexus 7 la software).
Cat despre ecran, la LG calitatea este putin mai buna(teoretic, a culorilor). Oricum, repet, nici una nu e de neglijat. Alege care crezi ca te avantajeaza. E greu de ales.

1 răspuns:
| Cristian_Birmanese_1990 a răspuns:

Eu unul as merge pe Nexus, dar in categoriile astea poti gasi si altele, vezi si tu pe http://www.tablete.blackfriday/reduceri/tablete-ieftine/ si alte modele la reducere, nu trebuie neaparat sa te rezumi la astea.