| Shaggy152 a întrebat:

Salut TPU imi puteti spune care dintre aceste pc-uri este mai bun pentru gaming si daca ruleaza gta v sau fifa 16 in cate fps : 1). http://www.altex.ro/......2gb-ubuntu
2).http://www.pcgarage.ro/......dr5-wi-fi/
Funda, multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| andreighinea a răspuns:

Primul pe care l-ai listat tu ar merge cu cel mult 40 de fps(gta v), iar pe al doilea cam cu vreo 45-50 fps-uri (poate daca iti mai iei dupa aceea inca o placuta de ram de vreo 4 gb poate ar merge si cu setarile pe la medium, sau la minim cu 60 fps)

Pentru fifa 16 ar fi bun chiar si primul cat de cat doar ca iarasi i-ar mai trebui inca vreo 4 gb de ram macar pentru ca si fifa si gta v consuma undeva pe la 6gb de ram (daca ai mai putin ram o sa consume mai putin dar o sa incepi sa ai lag dupa un timp)

Deci in concluzie, al doilea ar fi mai bun (daca mai iei inca vreo 4 gb de ram ar putea merge gta v cam in 50-60 fps, iar fifa ar putea trece usor de 60 de fps). Desigur ca asta cu setarile pe la minim...

Uite aici unul pe care sigur ar merge gta v la medium cu 55-60 fps (daca mai iei 4 gb de ram):
http://www.altex.ro/......5-free-dos

(acuma depinde si de rezolutia ecranului, ca na daca ii mare atunci poate ar trebui sa te joci in windowed si nu in fullscreen)

1 răspuns: