| MadalinGre a întrebat:

Mai devreme am facut reinstallare la windous ( windous XP ), dar ceva nu era in regula cu driverul audio, dupa cum se pare nu exista. Sunt sigur de asta pentru ca nu se auzea nici un sunet la PC decat un beep din cutia carculatorului care numai de bine nu era.Am cautat pe net. si am pus driverul care lepsea, acum unele sunete se aud ( sunetul de la welcome cand se deschide PC-ul si sunetul cand se inchide acesta ) In rest nu pot asculta muzica sau asculta vocile din filme! Am incercat tot ce am putut. Ce altceva pot face pentru a putea asculta muzuca pe PC?

4 răspunsuri:
| FaraIdeiDeNume a răspuns:

E windows si reinstalare happy, dar nu sunt aici sa te corectez, ci sa te ajut big grin. Esti sigur ca ai incercat sa conectezi niste boxe/casti? Sau, daca nu are nici o legatura e posibil sa fii nevoit sa iti re-reinstalezi windows-ul. Alt sfat nu pot sa-ti dau.

| MenInShadow a răspuns:

Incearca sa reinstalezi din nou windows-ul pe care-l ai, si daca tot asa face, imprumuta de la cineva un alt windows...
Daca nu se rezolva, inseamna ca e de la vreo piesawinking

| MadalinGre explică:

Multumesc pentru raspunsuri, am gasit solutia pana la urma, era dat pe mute de la volum!

| tteo92 a răspuns:

Salut!
Bep-ul acela ce zici tu ca l-ai auzit, e de la bios si e de bine, nu incurca cu nimic, mai grav e daca nu apare bep-ul.
Ai instalat si tu un codec pack, net framework 4 si un Adobe flash player bun? Ori i-ati google chrome, are aplicatiile incluse!