| Temmp0 a întrebat:

Vreau să mă fac programator. Dar aud mereu aceasta frază :
,, Ca să fii programator, întâi trebuie să înveţi BAZELE PROGRMĂRII şi după totul vine de la sine ( în sesunl că abia după ce învat aceste baze, imi pot da seama dacă,, sunt făcut pentru acest domeniu sau nu" )"

Dar nu înţeleg la ce se referă aceste BAZE.
Banuiesc că cel mai bun salariu in IT îl are un programator în C++ ( depinde de proiect, dar vorbesc la modu' general ).

Deci, care sunt aceste renumite BAZE ALE PROGRAMĂRII?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cate prostii ai putut sa debitezi intr un singur raspuns. Daca nu stii despre ce e vorba de te ce bagi in discutie? Doar de dragul de a dezinforma lumea?

In primul rand C++ e un limbaj de programare, nu un program.

In al doilea rand daca e sa stabilim un limbaj de baza, desi asta ar fi gresit, ala ar fi C nu C++.

In al treilea rand limbajul nu are o importanta atat de mare in ceea ce priveste salariul, dar cert e ca numarul de programatori C++ nu e chiar atat de mare, deci pozitia e chiar cautata si bine platita. Nu stiu cum poti afirma ca C++ este cel mai slab limbaj, sau cel mai prost platit... cum ai ajuns la aberatia asta de afirmatie?

si in al patrulea rand cum spanac poti recomanda cuiva sa invete Pascal cand acest limbaj este atat de invechit si nu se mai foloseste nicaieri in industrie?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti am raspuns si la cealalta intrebre ce inseamna aceste baze. Si nu, cel mai bun salariu nu il are un programator C++. Nu limbajul in care lucrezi dicteaza salariu, ci firma, proiectul la care lucrezi si experienta ta.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

C++ e programul de baza in el inveti esentialul dar c++ nu e asa bine platit poate chiar e cel mai slab limbaj existent de programare big grin dupa ce inveti c++ iti sugerez sa te apuci de java sau pascal

| gregoire a răspuns:

Acele baze despre care se spune ca trebuie sa le inveti te ajuta foarte mult sa intelegi cum functioneaza un limbaj de programare. Daca stii un limbaj de programare iti este mult mai usor sa inveti si sa intelegi altul deoarece diferentele sunt de obicei in lucruri pe care le poate face limbajul si nu limbajul in sine