| AmarruShakur a întrebat:

Salut. Trebuie sa trimit un laptop pe garantie ca sa mi-l inlocuiasca cu altul. Problema este ca astia de la e-mag mi-au zis ca trebuie sa il dau exact asa cum l-am primit si anume cu Free DOS. Cum as putea eu sa il trimit inapoi cu Free DOS daca a trebuit sa il folosesc si automat am instalat un windows 10 pe el? In plus, stiam ca garantie se face pe hardware, nu pe software. Cum trebuie sa procedez? Pot astia sa imi trimita laptopul inapoi daca e in stare perfecta, nou nout si are doar windows 10 bagat pe el?

8 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Garantia se da pe hardware (cum ti-ai raspuns si tu). Deci n-are legatura cu ce OS il trimiti. Chestia sa fie cu toate componentele la el.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deja laptopul numai este in garantie din moment ce i ai facut modificari, trebuia sa astepti sa expire garantia si îi instalai ce voiai tu după, dar de ce vrei sa til schimbe cu altul? Ăsta nu se mai poate repara? Sau nu i ti mai place tie? Ce marca de laptop ai?

| RAY a răspuns:

Pai daca a fost cumparat cu free dos asa vei primi unul nou

| Mateeo a răspuns:

Https://www.freedos.org/download/
Astia zic multe. Eu mi-am cumparat o pereche de casti de la CEL.ro, si dupa 9 luni mi s-au stricat. Am trimis un email si ei mi-au zis sa trimit castile exact asa cum au venit.
Le am pus frumos in cutie, dar am uitat cablurile. De asemenea, umblasem si eu la ele.
Nu au zis nimic. Mi-au trimis alta pereche de casti in 3 zile.
Sincer, ma asteptam sa raman si fara casti, si fara bani.

Nu prea cred eu ca se uita ei sa vada daca are FreeDOS sau Windows 10. Daca e activat, nici un cred ca mai fac mofturi lol

| RAY a răspuns (pentru Mateeo):

Daca a cumparat un laptop cu free dos asa il va primi si pe noul si eu am avut laptopul inlocuit

| Nonolita a răspuns:

Il verifica si nu ti-l primesc. Am patit eu.
Am si trimis ulterior un mail. Degeaba. Vezi la un service cum poti sa faci sa stergi Windows-ul si sa-ti ramana Free DOS.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Nonolita):

Daca il duce in servis adio garantie eMAG nu i mai da altul niciodata, se vor prinde ei ca a mai umblat cineva inainte la el, nu stii in service ce o sa i faca ca si in service nu il face nimeni pe loc, il tin cateva zile il desfac e complicat.