|

Salut. Un coleg de al meu are xbox 360 cu kinect si jocurile:Halo 3, nfs shift, nfs carbon, kinect aventures, kinect sports. El vinde tot la 600 de lei, dar putem negocia. Vreu sa stiu dc. ar merita acum sa il iau, dar a aparut si ps 4 si xbox one. As putea sa imi iau xbox one 500 gb fara kinect fara nici un joc ( am banii fix pentru. el). Dar as putea sa imi strang bani pentru. un ps4 sau pentru jocuri de xbox one. Sa imi spuneti dc. sa imi iau o consola next gen sau consola de la colegul meu.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai foarte usor. Oricum la 600 lei ce vinde el acolo nu oti spune ca e mult. Deci ori iei o consola mai veche, dar ai sute si mii de jocuri la preturi mai mici deja, cu o grafica insa care nu e wow. Ori cumperi ultim generatie(one/ps4) si ai grafica buna, alea alea, jocuri o sa tot apara insa dai mai multi bani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Clar noua consola uita de consola sa te vei plictisi repede si vei regreta merita mai mult sa iti iei una noua acum dupa preferintele tale ps4 sau xbox one.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Xbox 360 si ala e bun dar nu are grafica buna poti moda xbox, poti descarca jocuri piratate cu stick/usb apoi sa le vinzi. Dar daca vrei consola ultima generatie i-ati ps4 are grafica buna si e perfomant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează