| Dilau18 a întrebat:

Salutare,am o problema cu pc-ul, de ceva vreme in timp ce ma joc imi scad fpsurile foarte rau in special in cs2 cand intru in joc am 260-270 fps iar dupa aproximativ 10-15 minute scad la 80-90 fps.
Pasta de pe placa video si procesor sunt recent schimbate plus curatat de praf cumplet,temperaturile par sa fie ok,poate sa se fi dus vreo piesa (placa video,procesor, rami etc)?

2 răspunsuri:
| Dragosstpu a răspuns:

La mine, odata curatarea de praf a fost foarte buna. Daca scad FPS-urile, o solutie ar fi sa dai setarile grafice din joc la un nivel mai slab (poate chiar si rezolutia). De asemenea, verifica daca exista procese care ruleaza in fundal care ti-ar putea consuma din resurse (CPU, Ram Memory). Daca folosesti GNU/Linux, poti sa executi comanda top intr-un terminal. Daca folosesti Windows, cred ca este Ctrl+Alt+Delete, sau cel putin asa era la variantele mai vechi. Poti de asemenea sa salvezi fisierele personale si sa faci o resetare a sistemului.

| Dilau18 explică (pentru Dragosstpu):

Nu este din cauza setarilor si nici a rezolutiei, problema a aparut in timp, am un pc destul de puternic si ar trebui sa ruleze cs-ul in cel putin 300 fps cu tot pe ultra si rezolutie maxima dar nu asta ma deranjeaza, ma deranjeaza ca ca acum nu mai pot juca din cauza ca imi scad fpsurile rau de tot si oscileaza cu diferente de cate 100 de fps ai nu ee normal.cred ca una din componente poate fii defecta dar nu stiu cum sa imi dau seama de asta …