| Marian7420 a întrebat:

Salutare TPU, am si eu o problemă sper că am ales categoria corecta.
Ok, am achiziționat un HDD SEAGATE BARRACUDA 1 TB acum ceva timp (maxim un an cred) dupa care a crăpat/stricat/ da failuri se blochează etc.
Tin sa precizez ca majoritatea jocurilor au fost luate prin site-uri gen steam, epic si etc dar l-am ferit mult mai mult față de celălalt.
Până să-l iau păsta am avut unul tot barracuda doar că era de 250 Gbytes si a crăpat foarte greu crecă in 5, 6 ani si l-am zăpăcit cu virușii dar totuși e o diferență uriașă.
As avea o rugaminte imi puteți recomanda un model care sa își faca treaba corect protejandu-l desigur. Si un site buna pentru comandă daca se poate?
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Salontanul a răspuns:

Normal la acel HDD ar trebui sa ai garantie si sa ti-l schimbe.
Un model recomandabil pentru cei ce se joaca este asta ( https://bit.ly/3hBfQOA ) dar are dezavantajul unei viteze de rotatie mai mica. Daca ai bani ia-ti un SSD! Sunt mai rapide. La SSD iti trebuie adaptor: https://bit.ly/2ACsUCV La HDD este recomandabil din asta la care popti pune cooler: https://bit.ly/3d8OKuU
Unul cu viteza mai mare ar fi asta: https://bit.ly/3hCeV0q

| Marian7420 explică (pentru Salontanul):

Îmi pare rău ca ți-am răspuns asa târziu, așa da răspuns nu ca cealaltă, îmi sugerează sa dau pe la școală deși el nu știe cum il cheama?

| Salontanul a răspuns (pentru Marian7420):

Spune-i si tu: Invata sa scrii! Cu semnul exclamarii la sfarsit. Cand este o propozitie imperativa asa se scrie. Multumesc pentru funda! Nu-i problema daca o dai mai tarziu.

| Marian7420 explică (pentru Salontanul):

Apropo am achizitionat un SSD astept să-mi sosească am aflat beneficiile unuia si am zis că merita mult mai mult desi nu-s atât de scumpe pe cat se spune are 500 GB de la Kingston, mersi mult?

| Marian7420 explică (pentru Marian7420):

Si multe greșeli gramaticale nu stiu de unde apar, probabil de la autocorectorul întrebării.

| Salontanul a răspuns (pentru Marian7420):

Bine ca ti-ai luat SSD! Se vede diferenta. Asa am procedat cu laptopul meu. Am simtit ca merge mult mai usor.

6 răspunsuri:
| BlackBriliant a răspuns:

Pe la scoala cand mai treci? Invata sa scrii