|

Samsung Galaxy J7(2017)- 16GB şi cameră de 13MP sau Xiaomi mi 5X-64GB şi cameră de 12? De ce?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ok andreea, telefoanele astea smart nu sunt facute doar din camera, baterie si ecran...

As putea sa iti zic personal ce as alege dar las aici avantaje si dezavantaje la fiecare:

Xiaomi are urmatoarele avantaje: ecran ltps ips (consum redus, ltps=low temperature polycarbonate-silicon), upgrade planificat la Android 8 (oreo), un procesor mai bun si un accelerator grafic mult mai bun, memorie (ram si stocare) mai mare, cablu USB tip C (3.0), care are viteza de transfer/incarcare mai mare. Camera e duala, e mai buna pentru bokeh/blur decat cea de pe j7, acum de claritate poate fi putin inferioara.

J7 ar avea baterie mai buna, procesorul desi mai slab este decent, camerele sunt bune amandoua, sunt clare si au suport pentru multe functii, ecranul si rezolutia e aproape identic cu cel de pe mi 5x, doar ca e amoled ceea ce inseamna ca are un consum mai mare dar are culori mai vii.

Pe scurt daca vrei sa faci mai mult poze decat sa te joci jocuri complicate si ai bani si de un card sd mare J7 e alegerea potrivita, in schimb daca vrei un telefon cu toate aplicatiile la zi, performanta foarte buna in jocuri, aplicatii, etc. atunci ia Mi 5x.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

J7 clar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Xiaomi e net superior.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Recoman Samsung Galaxy J7. Acu un am am achizitonat Xiaomi Redmi Note 3, anul acesta Xiaomi Redmi note 4, chiar daca au niste specificatii WOW, nu se misca bine mult timp, adica dupa o ora de utilizare deja au lag chiar daca procesoarele sunt octa sau hexa core, camera foto din nou lasa mult de dorit chiar si la lumina naturala, blitz-ul pe note 4 e degeaba. Recomand J7

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Samsung galaxy j7 happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Xiaomi,mult mai mult spatiu si in + e un telefon foarte bunwinking.Nu te lua dupa cei care au auzit doar de Samsung si iphone.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează