| BigLike a întrebat:

Sony z2 e rezistent la apa? adica pot merge cu el la piscina sa inot si sa imi fac poe sub apa? va pati ceva? mai are cineva acest model de telefon? ce parere aveti de el?

5 răspunsuri:
| Bisbiavatar12 a răspuns:

Google is your best friend happy

| Claude1090 a răspuns:

Cred ca da modele Sony Z sunt rezistente la apa, dar ca sa fii sigur nu incerca mai citeste pe net despre el si sigur gasesti raspunsul corect

| Rommeo a răspuns:

Este mai mult reclama, au fost destui naivi care au intrat cu telefoanele noi noute in apa si dupa aia s-au chinuit pe la garantii si au facut c... praf. Mai ales ca un telefon asa vechi ma indoiesc ca dupa atata timp ar mai fi ca in primele zile la inchiderele ermetice ale diveace-ului.

| Edy124623 a răspuns:

Este!

Acum cateva luni (martie asa) unchiul meu a avut acest gen de telefon, si am fost impreuna la Therme in Bucuresti (piscina acoperita) si l-a bagat in apa.
Nu a avut niciun defect dupa, sau asa big grin

| Robert_Emanuel_Nagy_1998 a răspuns:

Z2 este cel mai bun telefon din seria Z de la Sony. Are un coleg de camera din Decembrie 2014 si A mai intrat cu el la apa dar doar superficial mai mult dar oricum telefonul merge si in ziua de astazi. Iar despre mine am Xperia Z5 de un an aproape. Nu iti recomand deloc. Probleme cu softwarul, cu senzorul de amprente, cu senzorul de proximitate, l-am scapat de cateva ori s-a desprins rama putin in partea de jos + ca a intratn la camera principala praful sau mizerie nu stiu exact ce este. Iar Xperia Z3 este si mai dezastru. Deci seria Z este buna doar de la Z pana la Z2!