| Ion1989 a întrebat:

Sunt pe retea Digi si am un OTN pus si vreau sa imi pun un router de cand sunt pe Digi nu am mai avut si nu vreau sa cumpar router de la Digi ca sa nu platesc mai mult pe luna si ma gandesc sa cumpar un router din ala scump performant de la Altex, sunt toate routerele compatibile? Sau doar unele? Sa nu dau bani degeaba pe router si sa nu mearga sa nu fie compatibil, cum se instaleaza?

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Compatibile sunt toate dar cofigurarea nu e la fel de usoara la toate. Daca nu ai mai vazut niciodata cum se configureaza un router mai bine ceri ajutorul cuiva.

| gabicoo a răspuns:

Tot băieții de la Digi trebuie să vină să-ți pună OTN - ul în mod "bridge". Apoi îți poți pune tu un router legat cu un cablu utp la unul din porturile OTN-ului.
Dar după ce băieții de la Digi îți pun OTN-ul în mod bridge ar fi bine să chemi pe careva care se pricepe să-ți lege routerul tău de OTN-ul lor. Nu este complicat dar nu cred că te vei descurca. Să închiriezi un router de la ei - nu merită banii.

| Ion1989 explică (pentru gabicoo):

Ma eu OTN-ul il am pus, am citit undeva ca trebuie sa conectez routerul cu o mufa din aia galbena la internet la OTN si dupa sa intru undeva pe 192.168.1... si acolo sa configurez numele, reteaua, parola wifi si cam atat

| gabicoo a răspuns (pentru Ion1989):

Dacă nu este pus în mod bridge nu ai internet la viteză maximă.

| Ion1989 explică (pentru gabicoo):

Router-ul asta voiam sa il cumpar, doar ca m-am uitat la niste recenzii si pe eMAG si unele erau negative erau o stea "Nu recomand" si nu prea vreau sa il mai cumpar

https://altex.ro/......HERAX55PR/