Depinde de ce ai nevoie. Ai nevoie de un telefon scump? O sa-l folosesti la tot potentialul lui sau ai nevoie doar de un telefon pe care sa poti intra pe Facebook, sa vezi clipuri pe Youtube si sa te joci... Daca nu vrei foarte multe de la telefonul tau nu merita investitia, daca ai nevoie de o putere cat mai mare, merita, depinde de ce ai nevoie. Nu e garantat ca daca un telefon costa 4000 de lei o sa te tina mai mult decat unul care costa 400 de lei. E posibil ca unul de 400 chiar sa te tina mai mult. (Vezi telefoanele vechi, ieftine si care inca functioneaza si isi indeplinesc toate functiile si vezi smartphonuri de acum 4-5-6 ani ca nu mai poti face mai nimic pe ele)
Ca orice aparat, asa va tine cum ai grija de el.
Poate pare ridicol, dar eu folosesc un telefon de 12 (!) ani, functioneaza perfect.
Mai bine mi-am cumparat un aparat foto bun, cu care fotografiez si filmez cand vreau, de calitate.
Iar un PC imi satisface in totalitate nevoile, lucrand cu el si de acasa.
Daca imi cumpar ceva, il iau n de dragul modei, ci de calitate si durabil.
Unele telefoane, și dacă ai cea mai mare grijă, tot se strică
De curiozitate, tu ce telefon ai?
Unul mic, care incape lejer in buzunarul camasii.
Eu unul nu sunt un impatimit al telefoanelor, adica mi-as cumpara un Iphone 7, dar asta daca mi-am cumparat tot ce mi-asi fi dorit inainte. Dupa parerea mea, daca nu poti tine pasul, nu iti cumpara un telefon de 2.000 de lei ca peste 6 luni se demoteaza, iar dupa un an deja devine invechit, pentru ca apar alte modele din gama aceea.
La telefoane, de cele mai multe ori, pretul e direct proportional cu calitatea. Ma rog, depinde si de telefon, dar de cele mai multe ori asa este. Dupa parerea mea, merita investit 2000 de lei daca vrei unul bun si sa te tina. Poate daca dai 1000 de lei, nu te tine atat de mult si peste un an trebuie sa dai iarasi 1000 de lei si tot asa la nesfarsit, deci practic iesi mai ieftin cu asta de 2000 . Vorba aia "sunt prea sarac sa-mi cumpar lucruri ieftine". Sper ca ti-am fost de ajutor!
Jessica1235 întreabă: