| Bcitydebuget a întrebat:

Am făcut speedtest pe două telefoane, la aceeași ora și poziționate in acelasi punct. Cele două telefoane erau un Galaxy S21 FE 5G și un Galaxy A22 5G, iar ambele telefoane erau conectate pe rețeaua mobilă Digi.
De ce Galaxy A22 5G a avut viteza de download mai mare cu peste 100Mbps față de Galaxy S21 FE 5G? Nu trebuia să fie mai apropiate vitezele?

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Au hardware diferit - cel nou este mai performant datorită componentelor mai bune.

| Bcitydebuget explică (pentru gabicoo):

Galaxy S21 FE 5G este mai nou decât Galaxy A22 5G, ceea ce inseamna ca ar trebui ca viteza sa fie mai mare pe Galaxy S21 FE 5G

| gabicoo a răspuns (pentru Bcitydebuget):

Știi că și eu am pățit așa ceva! Am două laptopuri un HP vechi de 10 ani și un ASUS luat anul trecut. HP-ul vechi trage mai mulți mbps decât ASUS-ul nou. Diferența fiind mică undeva la 15 mbps. Este posibil să fie la fel și la telefoanele tale. Nu are logică dar este posibil.

| Bcitydebuget explică (pentru gabicoo):

Daca diferenta erau tot de 10-15 Mbps înțelegeam, dar la mine e de 100Mbps diferenta

| Bcitydebuget explică (pentru Bcitydebuget):

Daca S21 FE 5G avea viteza mai mare la internet decât A22 înțelegeam, dar viteza e cu mult mai mică pe S21 FE 5G