| victortiti89 a întrebat:

Am o problema cu internetul fix si poate e de la router, nu stiu. O sa folosesc doar datele mobile cateva zile sa stau pe net... o sa fie vreo mare diferenta la factura sau e ok asa? Pana acum nici nu prea activam datele mobile...

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Titi mamă, nu cumva ai tu internet mobil nelimitat in abonamentul tău (de tel? că nu ne zici)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Stai sa ghicim ce abonament ai
pe urma stai sa ghicim cat consumi tu

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu te-ai uitat ce extraoptiune ai? Daca ai abonament trebuie sa verifici foarte bine pentru ca e posibil sa-ti vina o factura uriasa. Daca esti pe cartela prepay ca mine cu net nelimitat poti sa consumi cat vrei ca nu se intampla nimic

| Frank51 a răspuns:

Eu folosesc exclusiv doar date mobile, abonamentul de 25 de lei de la digi, deci folosesc 10GB sau 200GB și vine aceeași factură: 25 lei. Am zis să fac conversație dacă tot.

| darrio2007 a răspuns:

Vezi ce optiuni ai la abonamentul tău. Daca ai multi GB si te incadrezi in ei, sau internet nelimitat, nu te afecteaza la factura.

| gllopel a răspuns:

Ce abonament ai? Daca nu depasesti datele mobile incluse in abonament, nu platesti nimic in plus. Daca ai date mobile nelimitate, poti folosi linistit cate vrei.