Da,este un telefon foarte bun, are ecranul mare, se misca iute, nu este greu de manevrat si iti poti pune pe el orice aplicatii vrei.Pretul este totusi cam mare,dar fiind ultimul strigat si cel mai tare din parcare(momentan), s-au gandit si ei sa se scoata.
Dar daca vrei sa il iei, eu zic sa mai astepti sa se ieftineasca sau poate apare altceva care iti va placea mai mult, eu stiu.un Samsung sau un Lg, vezi tu. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Si eu zic ca merita, diferenta de pret pana la iphone 5C e prea mica, asa ca mai degraba eu as prefera 5S-ul. Apple in general are produse ok.
Daca ar fi sa ne luam dupa cifre, toate ar fi mai bune ca iphone-ul. Hai sa vedem cand androidul o sa reuseasca o colaborare hardware - software la fel cum e pe iphone
Sall.Apple.iphone zici ma..eu am 5s space gray nu se zgarie 5s decat 5 asta are culoare ca la ip.4 asa de protectie de zgarieuri iti rec Space Gray dar sincer sa fiu gold si silver da mai bine la ochii pref gold tel este ok la moda lux pe romaneste merita banii si apropo modelul pe 64gb il gasesti la pretul de 2629 lei pe mobile expres dar ori ce ai face nu da banii pe android toate chinezarile fol android un tel res cum e iphone are softu-l lui propiu nu comun si app designu-l e in california el e facut in sua (i more) detalii si asamblat in china deoarece e mana de lucru ieftina.merita iphone 5s aluminiu! nu petrol(plastic)
Conteaza si calitatea produsului. Crezi ca daca ii puneau ecran de 5", si puneau plastic era mai bine? + pixelizarea ecranului.
Performanta de 10x mai mare cum spui tu, nu este decat o abureala chineazasca a celor de la Samsung. Pun componente create in Koreea, no-name. Cum iti suna tie Samsung Galaxy S4 1600 ron, pe langa masini de spalat, frigidere si aere conditionate Samsung? Cred ca mai performanta e o masina de spalat decat S4- ambele de la Samsung.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: