| kitty0203 a întrebat:

Am si eu o intrebare. Care telefon merita, iphone 4s sau iphone 5?

5 răspunsuri:
| SorinTudor a răspuns:

Eu am avut 4S si l-am schimbat recent cu 5C laughing iPhone 5 nu m-a impresionat prea mult

| anastasia907 a răspuns:

Mai bine iti iei 4s pretul este mai mic si diferneta dintre el si 5 nu e foarte mare sunt chestii micute in afara de desing

| RedBull1 a răspuns:

5s

| LTAA a răspuns:

IPhone 5.

| hypentakill a răspuns:

Iphone 4s
Aproape identic, chiar și de aproape, cu fratele 4, 4S are un ecran la fel de bun, adică Retina. Face poze mai bune cu camera de 8mpx care și filmează FullHD, adică 1080p și se mișcă excelent până la iOS6 inclusiv. Merge și pe iOS7 dar cu unele setări care să limiteze transparențele, paralaxa ori sincronizarea în iCloud. Rulează orice joc din AppStore datorită unui procesor grafic mai bun. Bateria duce cu greu jumătate de zi de muncă. Nu prea mai merită banii dacă vrei să ții pasul cu aplicațiile dar rămâne unul dintre cele mai bine finisate telefoane de piață.
Iphone 5
Mai mare decât un 4S și mai bun la aproape toate capitolele. Ecranul mai mare și mai clar, camera mai bună, bateria o idee mai bună. De la 5 în sus au renunțat la sticla care arăta de lux chiar pe telefon. Mă deranjează la versiunea neagră că se zgârie prea ușor vopseaua de pe aluminiu. Mai bine îl iei pe alb. Pe iOS7 se mișcă destul de bine dar nu cu toate opțiunile grafice active. Este un best-buy dacă vrei iPhone. Îl recomand dacă îl găsești. E o achiziție mai bună decât un 5C.