| Sweet_6109 a întrebat:

Ce credeti merita sa imi cumpar iphone 4g cand apare pe aici? sau mai bine alt telefon(care?)?

5 răspunsuri:
| judgement a răspuns:

Este o alegere buna, dar trebuie sa te gandesti ca va trebuii sa ai mare grija de el, pentru ca este extrem de subtire, deci se poate rupe in buzunar happy daca te tine portofelul adica in jur de 450 euro, cam atat am inteles ca va ajunge, poate chiar mai putinel, poti sa il iei happy vei fi multumita de el (zic ca am vazut "ceremonia" de prezentare).

| Mary Marry a răspuns:

Da merita.Eu mil iau in iulie.Nu din tara ca la noi apare cam prin august-septembrie, mil aduce unchiul meu din Paris ca in franta apare acum pe 27-28 iunie. Mi se pare cel mai tare telefon posibil.Si e si frumusel(ca toate Iphone-urile). Iar de scump mie chair nu me se pare.Este super ieftin.Pai daca s-a zis ca in America v-a costa doar 199$ 299$ atunci la noi cat o costa in euro? Cei care il vand cu 499 de euro sau 600 de euro sunt cei de pe internet sau cei din targ de la Vitan de exemplu.Adica 500 de euro mi se pare un adevarat jaf.
Oricum merita.

| Mary Marry a răspuns:

Cataline vezi ca am fost azi la Orenge si mi-au zis ca nu va fi scump OK? Mie imi zici care de aproape un an urmarsc toate stirile despre Iphone 4 si care il astept de aproape un an?
Pai daca dolarul este mai putin decat euro cum sa fie mai scump? A? Cum? Eu am vorbit cu unchiul meu si i-am zis sa nu mil mai aduca ca o sa mi-l iau de la Orange.Am vorbit cu baietii de acolo si deja sunt pe lista de asteptare, cand v-a aparea Iphone 4 in Romania pe mine o sa ma sune si o sa il iau.Si chiar daca ar fi 450 de euro, ce e problema ta cat dau pe el? daca parintii vor sa mi-l cupere oricum atunci nu vad care e problema?

| Pizza919 a răspuns:

Iphone-urile sunt cele mai ieftine și cele mai proaste. Mai bine cumpără-ți un smartphone ca ele sunt la putere in ziua de azi. Iți recomand să nu cumperi iphone dar dacă chiar atat de mult il vrei...

| catalin_7018 a răspuns:

Pentru Mary Mary, nu pot sa zic decat ca esti mai proasta decat pari in America costa 199$ cu un abonament de 2 ani si cel mai ieftin abb pe luna costa in jur de 70$(cel mai ieftin abb) de`aia e asa ieftin, e o combinatie cu cei de la AT&T, calculeaza si dupa imi zici si mie