| Monkeydluffy033 a întrebat:

Buna. Azi am fost la toate service-urile din oras ca sa caut o folie de protectie din sticla pentru telefonul meu Samsung Galaxy S21 Ultra si nu am gasit niciunde, folia e veche si crapata pe la margini si vreau sa il schimb cu unul nou, m-am gandit la voi sa ma ajutati cu un site bun de folii pe sticla pentru display si vreau sa stiu daca se poate monta folia din sticla la service gsm pe loc.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Folia se poate monta "pe loc", daca astepti.
Intereseaza-te si la alte service-uri, ei cunosc cel mai bine sursele componentelor de schimb.

| lpavel a răspuns:

Na ia de aici de care vrei:
https://www.emag.ro/search/folie+samsung+s21
Si da poti merge la un service sau orice magazin de telefoane si iti vor pune folia pentru 10-20 de lei chiar daca nu il cumperi de la ei!
DAR de ce ai arunca si acei 10 lei + drumul si timpul pierdut cand il poti pune chiar tu in 10 secunde? E simplu ca buna ziua, oricine il poate pune!
Daca nu stii cauta pe Youtube cum se face si te-ai scutit de niste bani si timp pierdut!

| Monkeydluffy033 explică (pentru Bula):

Am fost la toate service-urile din oras si nu aveau folie de sticla pentru S21 Ultra.

| Monkeydluffy033 explică (pentru lpavel):

Decat sa il pun eu gresit si apoi sa ramana bule pe ecran mai bine imi pun aia ca se pricep mai bine la chestia asta.

| lpavel a răspuns (pentru Monkeydluffy033):

Bule raman NUMAI daca display-ul telefonului e putin stramb/curbat, atunci nici cei de la service nu au ce face! Doar nu vei schimba display-ul pe bani grei din cauza asta... Se mai intampla sa aiba astfel de probleme din fabrica! Mie asa a fost! Am schimbat eu si avea o bula la coltul stang care nu iesea, m-am dus la un service si al luat altul de la ei si am zis sa-l puna ei ca poate eu nu ma pricep, SURPRIZA! la fel au pus si ei, au zis ca nu au ce face, asa ca am platit acea protectie de sticla de 2 ori laughing de atunci am zis ca gata cu service-ul laughing
Asta a fost experienta mea, deci tu poti face cum vrei daca ai bani de aruncat si timp liber...

| GeorgeEuropeanu a răspuns:

Salutare! eu imi cumpar de pe shein (este mai ieftina) sau de pe eMAG, si o schimb eu.