|

Bună dimineața. Am o întrebare. Vă rog frumos să-mi spuneți cum să-mi plătesc factura Vodafone. De două luni m-am mutat în Ungaria. Salariul primesc pe card în forinți. Pe siteul Vodafone se poate plăti suma fie în euro, fie în lei. Am încercat să studiez cursul euro pe siteul bancii emitente de la care am cardul Mastercard și suma de plătit ar fi undeva la 13.440 forinți.(185 lei sau 40.38 euro) Sunt însă în dilemă. Să plătesc factura în lei sau Euro? Am încercat să citesc articole pe net dar confuzia e mare. Nu-mi dau seama dacă voi fi taxat mai mult dacă conversia o fac în lei sau euro. Probabil diferența va fi mica.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Fa plata in lei..Nu in euro...chiar dacă ai forenti..comisionul e unul mic, nu te speria. Funda?

| explică (pentru DumitruDaniel):

Mulțumesc frumos. Voi reveni cu rezultatul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru asta ai avea nevoie de Revolut, cardul face conversia avantajos, extrem de aproape de cursurile bancare reale. Si din ce stiu nici nu se percepe comision indiferent de plata pe care o faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Exact care sunt pașii? E sigur? Eu am Mastercard Vineri mi l-au emis. Încă nici nu e activată. Urmează să fac operațiunea mâine. Ideea e că am pentru 2 ani o factură de plătit la Vodafone și caut soluții. Sunt într-un loc destul de izolat. Nu-mi permit să merg mult la oraș ca să trimit bani pe contul din România. Dacă aș putea să plătesc direct de pe sietul Vodafone. Acest Revokut e necunoscut pentru mine. Îmi zici te rog pașii de făcut? Mulțumesc frumos oricum pentru răspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează