| iulian80000 a întrebat:

Buna TpU! Am o mare problema la telefon. Cand e descarcat complet mi se inchide(ceea ce este normal) il bag la incarcat il las oleaca, il deschid si cand imi apare meniul mi se inchide.il deschid iar si imi apare poza de la android(telefonul este un Vodafone smart 2)doar putin mai intunecat si atunci nu se mai incarca deloc.Lam tinut 16 ore la incarc cu speranta dar vad ca nu are rost.Ce sa-i fac?

Răspuns Câştigător
| mihay88 a răspuns:

Ai incercat cu alt incarcator? Daca si cu alt incarcator face la fel e posibil sa fie defecta mufa de incarcare, sau daca nu e asta poate sa fie ceva defectiune de soft...eu am avut la un galaxy mini 2 o problema d alta natura si anume mi se inchidea apelul in timpul convorbirilor. Am incercat sa dau resetare din fabrica sa scot aplicatii ...nimic,pana l-am dus la Germanos si mi l-au trimis in service unde i-au bagat iar Androidul, alt android si nu am mai avut probleme. Eposibil sa fie si la tine ceva de genul asta.

2 răspunsuri:
| iulian80000 explică (pentru mihay88):

Ms.O sa incerc sa vad daca merge. Daca merge iti dau funda din toata inima.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Cred că ar putea avea o problemă încărcătorul sau bateria.
Cumpără un încărcător şi o baterie nouă sau mergi cu telefonul la un magazin de specialitate, Orange, Vodafone sau Cosmote.

Pa-pa.