anonim_4396
| Anonim întreabă:


Dau funda pentru cel mai bun raspuns. Care este cea mai buna companie de telefonie mobila din Romania? Cand zic cea mai buna ma refer sa pot suna aproximativ vorbind in toataa lumea, inclusiv in Africa.

Răspuns Câştigător
| euAnonim100 a răspuns:

Buna! Desi au preturi destul de "umflate", Vodafone ar fi cea mai buna, pentru ca are acoperire mai mare, dar ca sa poti suna din toata lumea iti trebuie roaming, care se plateste (si sa stii ca e destul de scump)! Daca vrei sa suni oriunde in lume (din Romania in alte tari), iti trebuie o optiune care sa includa credit catre continentul/tara respectiva!

Tin sa precizez ca principalele si cele mai importante retele de telefonie mobila sunt Orange, Vodafone si Telekom (vechiul Cosmote). Aici se mai poate include si Digi Mobil, dar nu e atat de "raspandita" fata de celelalte 3!

Daca mai ai probleme cu tot ce inseamna tehnologie, poti intra aici: http://redskyromania.weebly.com/

Sper ca te-am ajutat! Funda?

1 răspuns:
| Salontanul a răspuns:

De la orice companie mobila poti sa suni in toata lumea. Costurile insa sunt foarte mari la toate. Toate companiile au preturi bune in UE, SUA si Canada. Dar cea mai buna oferta o are DIGI. Abonamentele nu depasesc (in anumite conditii) 5Eu.

Întrebări similare