|

Buna TPU! Va pun o intrebare din interes: care este mai bun: Motorola defy mini, Samsung galaxy mini 2 sau LG optimus l3? un raspuns bun = funda. Intrebarea e doar si numai din interes, sper sa aveti initiativa cum ati avut pana acum (si eu cred ca o sa mai aveti) pentru ca site-ul acesta se numeste TPU

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dintre Motorola Defy Mini XT320 şi LG Optimus L3 E400, CÂŞTIGĂTOR este Motorola Defy Mini XT320 - vezi comparaţia şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......6_2055.php

Dacă comparăm Motorola Defy Mini XT320 cu Samsung Galaxy mini 2 S6500, acestea sunt ASEMĂNĂTOARE ca şi performanţe tehnice ( cu plusuri sau minusuri ) - totuşi, CRED că Samsung Galaxy mini 2 S6500 este cel mai PERFORMANT!

Vezi comparaţia şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3883&idPhone2=4375#results

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Motorola defy mini, este un telefon rezistent si bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!
Deci dupa cunostiintelel mele in smartphone-uri as zice ca L3 iese din discutie datorita memoriei RAM(384mb), densitatea pixelilor(adica, cat de clar se vede pe display)mica, dar si datorita memoriei de stocare de numai 1GB. Singura chestie mai buna decat celelalte doua telefoane este bateria care e destul de bunicica.
Motorola este cam la fel de slab la specificatii ca L3. Deci recomand Galaxy mini 2, ce are 512mb RAM Procesor de 800MHz, 4GB memorie de stocare. Are cam toate specificatiile peste Motorola si LG.
Pentru mai multe specificatii arunca o privire aici: http://www.phonearena.com/......,6928,6941
Sper ca ti'am fost de ajutor! Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează