Eu am un iPhone 4, Si vreau sa-l schimb. Vreau sa-mi iau un telefon Android..si cred ca am sa-mi cumpar Samsung Galaxy S3 sau Samsung Galaxy S4. Pentru Gaming, Samsungurile Galaxy S3/S4 sunt foarte bune,pentru ca au procesoare quad, respectiv octo-core de o frecventa foarte buna, Un ecran mare, si 1, respectiv 2 GB Ram.
Ps: In Google Play (Shop-ul Android) Gasesti mai multe aplicatii gratuite, sau poti sa-ti descarci "Aptoide" Si sa ai toate aplicatiile gratis, in timp ce in App Store ( Shop-ul iOS [Apple] ), majoritatea aplicatiilor trebuiesc platite, sau daca nu sa-ti faci JailBreak (Sa-l modezi), iar de cand s-a facut update-ul la iOS 6.1 e mai greu, si risti mai mult.
Raspunsul meu:
-Samsung Galaxy S3
-Samsung Galaxy S4 (Daca mai ai putina rabdare pana cand va fi scos pe piata [circa o luna de zile] si daca iti permiti din punct de vedere financiar).
Samsung galaxy s3 e mult mai bun decat restul si are si un pret accesibil, merita sa-l cumperi! Nu o sa-ti para rau
Pai de obicei mai multi aleg Iphon-ul pentru jocuri
... Pe galaxy s3 merge foarte bine netul desi jocurile sunt mai bune pe un Iphone..Privind celelalte facilitati as alege cu siguranta un s3 sau macar un s2