|

Buna ziua. Am un Nokia c6-00 si de ceva timp nu se mai aprinde. adica se aprinde dar nu-mi apare imagine sau ceva, se face ecranu alb si uneori visiniu si trebuie sai scot bateria de vreo 10 ori ca sa mearga.Si uneori se face ecranu alb asa doar cand nu umblu la el.nu am garantie. Ce ar trebui sa fac? de la ce e stricat?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna,e problema de soft, e vreun conflict intre programele symbian pe care le-ai instalat. Incearca sa gasesti programul cu problema si/sau dezinstaleaza pe rand ce ai instalat in ordine cronologica descrescatoare. Poate programul problema este instalat pe card, pornesti telefonul cu cardul de memorie scos. Daca problema persista atunci trebuie sa resetezi telefonul insemnand ca pierzi tot din el, de aceea fa backup cand reusesti sa il pornesti cum stii tu. Apoi resetare generala prin cod in meniul principal : *#7370#
SAU Format prin combinatie de taste : "*" + "tasta 3" + "tasta apel-verde" + "power on". Toate apasate simultan pana cand pe display apare textul Formatting si o banda neagra va incepe sa contureze displayul de la st la dreapta ATENTIE : BATERIA SA FIE INCARCATA MINIM 75 %(fara sim si fara card) ...Bafta"

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil din cauza displeiului

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, cica pentru ca sunt junior nu pot sa-ti raspund la inbox. cu *#7370# in meniul principal unde vezi logoul de operator, tastezi *#7370# ca si cum ai vrea sa suni dar nu e mai e nevoie sa apesi tasta verde la final pentru apelare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează