Salut
Mergi pe mana lui Allview p5 AllDro daca vrei performanta. Il am de o luna si jumatate si niciodata nu mi-a facut lag. Asphalt 6, Dead Trigger si alte jocuri 3d merg pe el.
Amandoi sunt niste r.a.b.le...
Allview sunt cele mai proaste telefoane.sunt facute in romania..galaxy s2 duos.e foarte slab.nu-ti recomand niciunul.
eu iti recomand din acestea 2 telefoane.sunt mai bune decat ra.b.le.le astea.
iphone 4-second
sau galaxy s2-second.dar is de 1000 de ori mai bune..decat sa le iei pe alea noi.si sa dai cu ele de pereti
Da ma
)))))
Cumpara o replica de iphone 4 de pe okazii si vezi tu ce bun e fata de Allview ![]()
Eu chiar am Allview p5 alldro
))))) si merge bine
)))))
P.S: nu e nimic amuzant in ce ai zis.
P.S 2 : daca iei second le iei uzate fizic, understand?
Bai saracule.nu vezi ce fata ai.normal ca iti cumperi telefoane de boschetari. facute de niste romani![]()
vai si amar, de allviewul tau
dual-sim
)))))in 2-3 ani o sa fie 200 sau 300 lei.o sa vezi tu
Bine ma fetito
Eu iau Allview si tu ia-ti o REPLICA second hand de s2 sau iphone 4, sa vedem care te tine mai mult. Asta e 1
2. Tu habar nu ai cati bani am eu
. Poate mie imi plac telefoanele Allview cum arata, cum se comporta. Tu nu te vezi ca nu stii ce vorbesti? Iphone 4 e cat Allview p5 alldro la performante, e o idee mai bun Allview. So shut the f*ck up!
Si un s2 are perfomantele unui iphone 5. dar pretul difera.desteptule.
un s2 e 6000 de Ron si un iphone 5 e 9000 de Ron.
pretul difera 3000 ron.
ce te lauzi atata cu Allview`ul tau. facut de niste boschetari.tu vrei sa compari iphone-ul facut de california.si un Allview facut de Romania.
P.S : cand era lansat jafu tau` era vreo 900 lei.cand era lansat iphone 4 era 4000 de ron.
asa ca taci.si nu-ti compara jafu cu iphone 4.
Aa da.si tu esti cam prost.esti pe langa..cum sa-mi i-au o replica.is atat de fraier ca tine, in cat sa-mi i-au o replica, ba sobolan oparit.
Iti mai repet de 100000000 de ori ba fr a i e re.
nu sunt oli go fren ca tine in cat sa-mi i-au o replica.
in primul rand te uiti la calificative, dar unu ca tine nu se uita, ca e oligofren, si in al doilea rand te uiti la forme, si in meniu.bai oli go frene.
crezi ca e o rusine sa-ti iei un telefon second? Si care e problema? eu mi-am luat un s2.si era folie de cand s-a cumparat de la magazin.si nu avea nimic.de cat sa-mi i-au o chinezarie romaneasca
nou din magazin.
mai bine iti iei un telefon bun, second.
PS ti-am mai zis de atatea ori, aruncal pe geam, acel telefon o sa ajunga 200-300 lei.nu o sa se uite nimeni pe el.
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
in california ba copil ra ta t.acolo se fabrica, si se asambleaza in china.
ai tinut in mana vreun iphone?![]()
si galaxy vietnam.dar tu esti ratat.
cica amandoua chinezarii.vai de viata ta aia de aurolac.cu Allview u tau
Samsung Galaxy s Plus. Lasa s duos ca e mort. Dual simurile nu sunt bune. Salut
Nu sunt bune? Atunci un c***t de LG kg800 il ia pe Allview p5 quad este? Doar pentru ca Allview p5 quad e dual sim de asta. Tu te auzi?
Parasca_Robert_ întreabă: