| Denis43 a întrebat:

Cum este sa ai un Iphone as vrea sa fac trecerea de la Samsung la iphone si sa stiu daca merita?

Răspuns Câştigător
| Ch0co a răspuns:

Am un iPhone 6 de 10 luni. Iti spun cat se poate de sincer ca eu nu ma mai intorc in viata mea la Samsung. Nu pot zice ca este mai bun sau mai prost, cred ca totul depinde de tine, pentru ce il folosesti. Poate il vrei pentru aspect, poate il vrei pentru performanta. Ca aspect arata mult mai bine ca Samsung-ul, eu mi l-am luat special pentru aspect, poate sunt eu mai ciudat. Eu zic sa te gandesti pentru ce il vrei, sa il compari cu un Samsung si dupa il alegi pe cel care ti se pare ca te avantajeaza mai bine.

5 răspunsuri:
| Vintilescu_Alina_2000 a răspuns:

Nu merita, iphone este cea mai de rahat marca de telefoane, ever, rămâi tot la Samsung, este cea mai bună marca posibilă și sunt telefoane foarte rezistente, un iphone este și scump si de **** ...la iphone este intr-adevar frumos aspectul, dar doar atat, mult succes!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Chiar acum vorbeam cu un prieten ca i s-a stricat Iphone-ul pe care si l-a luat acum o saptamana laughing. Eu zic ca nu prea merita, e un moft, eu am auzit numai pareri negative despre el, sunt multe telefoane ok pe care poti sa le iei la preturi decente.

Bula
| Bula a răspuns:

Este exact ca si cand bagi divortul ca ai gasit o alta femeie, mai "proaspata".
Iar dupa doi-trei ani de casnicie constati ca prima soacra era mai linistita, noua sotie nu stie sa gateasca, tu trebuie sa duci copilul la cresa, iar sotia iti da cate ceva doar daca-i dai bani suficienti pentru shoping, cosmetice, coafura etc.

Dupa un timp de stat cu stomacul si contul gol, incepe sa-ti fie dor de prima sotie... big grin

| gelu1970 a răspuns:

Daca vrei sa fii șmecher treci la iphone.
Daca ai creier ramai cu ceea ce ai.
Ești pe punctul de a face o idioțenie.
Domnia, prostia și șmecheria se plătește.

| Ryc a răspuns:

Nu prea merita, se vand la suprapret pentru ce ofera, dar daca iti place merita.