anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum sa imi activez iphone-ul? Mi-am cumparat alt telefon, iar pe cel vechi vreau sa il vand (iphone-ul). Am intrat la setari si i-am dat configurare si stergere date sau ceva de genul, sa il fac ca din fabrica pentru vanzare. Insa problema a intervenit cand l-am deschis, dupa configurare. Am primit mesajul cu activare iphone, am ales limba si regiunea, apoi o retea de wi-fi si am asteptat sa se activeze. Iar dupa 3 minute imi apare "conectarea la server este indisponibila, incercati mai tarziu sau activati iphone cu iTunes". Am asteptat un timp, dupa care tot acest mesaj l-am primit... si tot asa cateva ore. Am trecut la solutia cu iTunes, care este actualizat la ultima versiune si tot nu mi-l poate activa pentru ca nu il recunoaste. Doar apare iphone 7, dar dupa cateva secunde apare alt mesaj cu incearca mai tarziu sau consulta Apple. Am incercat si cu cartela in el, si fara si l-am inchis si deschis de nenumarate ori, este iphone original si functiona perfect. Va rog sa ma ajutati cu orice sfat pentru a-l activa!

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Consulta Apple!
O poti face prin "contact" de pe site-urile Apple (de exemplu iCloud) sau printr-o reprezentanta /service autorizat de Apple.

| presus a răspuns (pentru Bula):

La contact Apple nu ii pot contacta, imi apar mai multe detalii despre problema de activare, dar le-am incercat deja. Iar service Apple nu am la mine in oras.

| Bula a răspuns (pentru presus):

Alte posibilitati nu prea ai.
Suna-le la telefon.

| TheDianaXd a răspuns:

Ai introdus detaliile contului Apple/Itunes și/sau contul utilizat anterior?

| presus a răspuns (pentru TheDianaXd):

Nu mi se cer conturile, sunt la partea cu activarea iphone-ului.

| TheDianaXd a răspuns (pentru presus):

A, aici e mai „nasol".