| AmMultipleÎntrebari a întrebat:

DAU FUNDA! Ştie cineva (daca exista) un program de editare video bun pentru telefon? Adica nu doar sa pot sa dau crop si sa pun filtre. Vreau sa pot sa fac corectie de culori, sa pot sa umblu la toate nebuniile: detalii, vibranta culori, intensitate culori, textura, claritate, temperatura etc. Un editor ca, de exemplu, Adobe Lighroom pentru poze, dar asta pentru video. Multumesc!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| NLS a răspuns:

Cu un program de mobil nu poți realiza nici măcar 20% din ce poți pe un pc, din cauza lipsei de resurse și supraincalzirii.

Totuși, se remarca ActionDirector, ADOBE Premiere Rush (încă mai au de lucru la el, dar are potential), KineMaster, și Filmora Go, toate oferă câteva funcții în plus, în afara de crop&co.

1 răspuns:
| starlyblue a răspuns:

Folosesc KineMaster (versiunea cumpărată) de ceva timp şi pot spune că este destul de bun. Ai nevoie de nişte răbdare cu anumite lucruri, dar poți face video-uri destul de bune. Ca aplicație, mi se pare mult mai bună decât FilmoraGo. Am folosit diverse aplicații pentru editare video, dar KineMaster mi-a fost mai mult pe plac. Ce-i drept, dacă vrei un video 4K, ai şi calitate high, ai nevoie de mult spațiu de stocare şi un telefon care poate rezista. Sper că am ajutat! big grin