| Aliisonn a întrebat:

Hei TPU! Am un telefon Samsung Ch@t 335, si acum cateva saptamani mi-am pierdut cardul de memorie, mi-am luat altul de 8GB si mi-am descarcat mai multe melodii de pe internet apoi dupa o zi cand ma uitam printre melodii observ ca nu mai am multe dintre ele.Ieri mi-am descarcat iar melodii si acum cand voiam sa ascult muzica am vazut ca nu mai sunt! Ce se intampla cu telefonul meu? Stie cineva ce are?
Funda!

3 răspunsuri:
| ionutz27 a răspuns:

Unele telefoane Samsung nu citeste chiar tot ce bagi tu din pc in el. Am avut si eu un telefon Samsung si asa facea si el, deci nu fi suparat, ca melodiile au intrat dar telefonul nu le citeste. Ia incearca sa bagi cardul in alt telefon sa vezi ca melodiile sunt intrate.
O zi buna! a... sa nu uitam de solutie: copie muzica dorita pe un cd. si dupa aceea, (nu uita sa ai cdul in unitate) sa dai direct de pe cd : selectezi toata muzica dai click dreapta si dai trimitere la -> (cum se numeste dispozitivul adica cum til citeste pcul telefonul tau. asta-i tot!

| Aliisonn explică (pentru ionutz27):

Problema este ca nu le iau din PC, le downloadez de pe internet!

| SaVa13 a răspuns:

Problema este ca ai virusi pe card.A patit si un var de al meu asa si a formatat cardul si acum ii merge pefrect.Deci trebuie formatat cardul pentru ca are virusi happy