| iamprettybored a întrebat:

Heii, am o intrebare urgentă. Dacă am făcut ss la o conversație pe whatsapp, interlocutorul își poate da seama de asta? Pt Android am văzut că nu, dar mi-e teamă că pe iphone există opțiunea asta. Vă rog urgent, dacă știți sigur să îmi răspundeți, dau funda!

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu are legatura cu iPhone, are legatura strict cu aplicatia Whatsapp, pentru ca prin aceasta se transmit si se receptioneaza datele. Iar aceasta aplicatie nu are functia de detectare a screenshot-urilor.

Doar Messenger a bagat acum de curand o functie "Vanish mode" prin care se intra intr-o noua fereastra unde se sterg mesajele si se poate vedea cine face ss, dar asta este mai mult ca un joc. In rest, nu se poate, si cum am spus, poti sa stai linistita. Nimeni nu o sa stie ca ai facut tu acel ss, doar daca o sa aduci tu vorba de el. Cum ai adus acum si doar noi stim happy

Seara faina sa ai!

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu, nu poti sa vezi daca a facut cineva ss pe WhatsApp. Asa ca poti sta linistitawinking

| Hehehahah a răspuns:

Nu exista așa ceva. Nici pentru Android, nici pentru ios. Sau cel puțin eu așa știu
Nu are cum sa știe nimeni daca ai făcut sau nu, ss

| iamprettybored explică:

Aș vrea dacă știe cineva cu iphone sau dacă știe pe cineva cu iPhone sa-mi zică, vă rog mult!

| iamprettybored explică (pentru DoarBogdan):

Mulțumesc din suflet, mă cam panicasem laughing la messenger am auzit și eu că s-a băgat această funcție