| mikey02 a întrebat:

Mai are cineva probleme cu rețeaua digi pe Iphone-uri? M-am portat de la Vodafone unde aveam internet 4G si semnal full aproape mereu, la digi si aici semnalul e slab rau, indiferent de locație si internetul LTE cu o viteza de descărcare sub 8 Mbps. Am sunat la aia de la deranjamente dar n-am rezolvat nimic. Zici ca erau de pe alta planeta. Am testat cartela pe alte telefoane cu android si era ok, internet 4G si semnal bun. Am pus-o si într-un iphone 7 pe care l-am avut si a avut același rezultat, semnal si internet slab.

10 răspunsuri:
| Aleeqq001 a răspuns:

Și eu sunt pe digi, tot portata de la Vodafone.Rareori conexiunea era neexistenta în rest merge super

| mikey02 explică (pentru Aleeqq001):

Ai telefon cu android sau ios?

Poti sa ma ajuți cu ceva daca vrei? Intra in setari la conexiune celulara dupa in retea celulara date si trimite poza cu ce este scris acolo. Nu sunt date personale sau alte chestii importante. Sunt doar informații despre rețeaua digi si cum se conectează telefonul la ea

| Aleeqq001 a răspuns (pentru mikey02):

Cu mare drag te ajut dar nu găsesc..eu am telefonul în engleza

Settings > Cellular > Cellular Data Network. acolo o sa iti apara ceva cu APN, faci poza in partea de sus si dai putin scroll in jos si iar poza

Btw cred ca trebuie sa iti schimbi setările apn dacă te ai mutat din rețea

Mie la APN totul îmi e gol in afara de hospot

Si la hotspot ce scrie?

Parola mea de la spospot și numele la APN & Username "iPhone"