anonim_4396
| Anonim întreabă:

Recent mi-am achizionat un J3 2017 si incet cu incetul incepe sa aiba lag la scrolling, adica la scroll pe Facebook/insta etc, imi puteti spune o remediere a problemei? Ofer funda, multumesc! ( Precizez ca spatiul e aproape gol, n-am aproape nimic pe el in afara de Facebook/insta/antivirus/mess si un joc).

4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Deseori aceste procesoare dau si ele in primire pentru ca procesarea imaginilor este greoaie. Cu cat am mai multi pixeli aprinsi, cu atat o sa am mai mult lag. Iti propun ceva:
1. Instaleaza Nova Launcher! ideal ar fi sa-l instalezi pe gol, adica sa-ti dai restart la telefon si apoi sa pornesti instalarile cu asta.
2. Seteaza un blank screen backround. Daca se poate negru e cu atat mai bine. No wallpaper, e o aplicatie pentru asta. Nu e normal sa ai o aplicatie pentru a nu avea un wallpaper, dar ce sa-i faci, Nebunia romantata a tehnicii!
3. Facebook are si aplicatie lite. Deci Facebook lite!
4. Antivirus nu prea ai nevoie pe telefon

Tot ce ti-am spus mai sus, configurat "la sange" ar putea sa-ti ridice performantele telefonului cu 20 %.
Nu o sa atragi gagici cu telefonul tau, dar o sa mearga betooon!
Bafta!

| Anonim explică (pentru ywar):

Daca i-as da telefonului 'reset' si dupa sa urmez pasii tai, ar fi functionat ok? + Daca ii dau reset ce aplicatii o sa m pe el? Stiu ca se sterg alea care le-am instalat eu, nu? Google play o sa ramana?

| ywar a răspuns (pentru anonim_4396):

Fireste ca ramane. Eu ti-am spus ca IDEAL AR FI! sa instalezi pe gol. Nu-ti spun povesti pentru ca si eu il am configurat la fel. Am eran negru cu aplicatia no wallpaper si facute setari la sange pentru nova launcher.
O sa-ti mearga, nu am de ce sa te pacalesc. Sunt un om serios, matur, cu mintile acasa.
Contactele le sincronizezi prin google contacts cu contul google cu care te-ai logat la telefon.

| Robert150103 a răspuns:

Schimba telefonul. Samsung-urile sunt naspa