| DenimM a întrebat:

Salut TPU
Imi pot face un abonament pentru un telefon daca am 18 ani, dar nu lucrez?
Adica ce-mi cere cand fac abonamentul? Vreau sa-l fac la Vodafone, pentru un telefon, o sa dau o parte din bani pe loc si apoi pe luna
Dau funda cine ma lamureste

3 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Iti poate cere facturi de utilitati cu aceeasi adresa pe care o ai in buletin si sunt valabile pe numele oricui ( proprietarul casei ). Nu te poate obliga sa ai canal si curent contractat cu cineva ca sa ai dreptul la un telefon si sa faci dovada ca esti bun de plata si intr-adevar locuiesti acolo, ar sta fara telefon 3/4 din cei care au. Iti trebuie buletin, ultima factura de curent ( eventual + apa ), banisori in buzunar si un zambet larg ca te innoiesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa iti ceara decat buletin. Mai ales daca te portezi din alta retea iti cere buletin valabil, card bancar sau permis auto sau talon de pensie. Asta din urma nu cred ca e cazul. laughing

Eu la ARSIS am facut abonament numai cu buletinul. Fara portare. Mi-a dat numar nou. Depinde unde mergi.

La reprezentanta Vodafone daca mergi si nu te portezi, pe langa buletin sigur iti cere actul de la casa si facturi de la utilitati. Toate trebuie sa fie pe numele tau.

Ti-am zis "depinde unde mergi".

| DenimM explică (pentru anonim_4396):

Frate eu nu am niciun abonament la nimic pana acum, abia am terminat clasa a12a, ce acte de casa, ce factura de utilitati laughing astea sunt la tata, eu vreau sa-mi iau un telefon care am vazut ca dau 800lei in mana si 300lei pe luna, ma duc sa incerc daca merge doar cu buletinu si apoi imi bag p, ula in ei ca nu mai platesc nimic laughing