| danyfrz a întrebat:

Salut TPU! Vreau sa dau restart de fabrica dar am un nivel foarte foarte mare la aplicatia my talking tom si nu as vrea sa o iau de la inceput. Stiti cumva daca se poate in alt mod?

Răspuns Câştigător
| vass19 a răspuns:

Eu tot am vrut sa-mi fac restart din fabrica dar sa-mi las jocurile asa si am facut backup doar la jocuri. Dupa ce am facut restart la telefon, am aplicat backup-ul si jocurile au ramas salvate pana unde am ramas, poate merge si la tine tot asa

4 răspunsuri:
| vladionut94 a răspuns:

Sunt mai multe variante
1 conecteaza telefonul la calculator si intra pe cardul de telefon si cauti salvare aplicatie si o copiezi la tine in pc si cand ai terminat o copiezi napoi pe card
2faci un o copie de siguranta aplicatie sa iti ramana datele
3 copiezi aplicatia pe cardul de memorie
sau salvezi aplicatia cu tot cu salvari pe cloud gen dropbox

| biencutza123456 a răspuns:

Nu stiu, dar eu mi-am sters aplicatia my talking tom mai demult pentru ca nu mai aveam memorie la telefon si apoi peste vreo doua saptamani am descarcat-o din nou si am continuat de la nivelul la care ramasesem.

| Thotslayer98 a răspuns:

Tot ce trebuie' sa faci e sa ștergi jocul, si sa dai restart, după asta descarci din nou jocul, si la descărcare o sa te intrebe(jocul)reia de unde ai rămas sau ia-o de la 'început.Așa am încercat eu si mi-a mers.Vezi si tu, nu riști nu câștigi.

| fatanr1 a răspuns:

Din cate stiu eu, nu poți sa il "păstrezi" daca ii dai restart.Dar ai putea încerca sa il salvezi in memorie.Sau intr-un stick.Si când iti recuperezi telefonul, îți copiezi jocul in telefon.